КЕВР приема 3 решения за участие в българо-гръцкия интерконектор

0
Чрез въвеждането на интерконектора веднъж завинаги България се освобождава от едностранна зависимост от един-единствен, независимо кой, доставчик
Чрез въвеждането на интерконектора веднъж завинаги България се освобождава от едностранна зависимост от един-единствен, независимо кой, доставчик Снимка: БГНЕС

Чрез въвеждането на интерконектора веднъж завинаги България се освобождава от едностранна зависимост от един-единствен, независимо кой, доставчик

Комисията за енергийно и водно регулиране трябва да приеме днес последните три решения, с които се дава и правната възможност да започне търговската експлоатация на българо-гръцката газова връзка.

Преди дни председателят на регулатора Иван Иванов посочи:

"Експертите на комисията, в последната седмица особено, работят непрекъснато, за да може в петък комисията да изпълни и финалните решения, които са необходими на 1 октомври да бъде открит интерконекторът Гърция - България - Комотини - Стара Загора. Чрез въвеждането на интерконектора веднъж-завинаги България се освобождава от едностранна зависимост от един-единствен, независимо кой, доставчик", припомни БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари