Кейт Мидълтън роди момиче

0
Принц Уилям е бил през цялото време до съпругата си. Момиченцето е с перфектно тегло - 3,713 кг
Принц Уилям е бил през цялото време до съпругата си. Момиченцето е с перфектно тегло - 3,713 кг

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън роди момиче. Бебето се е появило на бял свят в 8,34 по Гринуич. Това съобщи РИА Новости, без обаче да съобщава подробности засега. Информацията е потвърдена от двореца Кенсингтън. Засега не е ясно как ще бъде кръстено детето.

Новината беше обявена и от кралски вестоносец пред болницата "Сейнт Мери". За херцогинята се грижи същия медицински екип, както при първото й раждане през 2013 година.

Принц Уилям е бил през цялото време до съпругата си. Момиченцето е с перфектно тегло - 3,713 кг.  

Според английските медии терминът на Кейт е бил миналия четвъртък - 23 април и след като бебето се е забавило, лекарите решили да предизвикат раждането. Принц Джордж също се роди с 3 дни закъснение през юли 2013 г. Тогава херцогинята понесе много добре естественото раждането и бе изписана заедно с бебето след по-малко от 2 дни след появата на първородния син.

На 29 април се навършват 4 години от сватбата на Уилям и Катрин, което предизвика множество спекулации за това, че щастливите родители искат да празнуват двоен празник - раждането на второто им дете и годишнината от брака. В Лондон чакат щастливата вест за новото кралско бебе още сутринта във вторник, след като полицаи с кучета започнаха да претърсват района около болница „Сейнт Мери", където се намира луксозната родилна зала за кралските особи. Ползването й струва 22 хил. долара, но семейството на Кейт и Уилям плаща с 10 процента по-малко като отстъпка за второ раждане на същото място.

Около 9,30 ч. лондонско време репортерите, които от две седмици са обсадили болницата, започнаха да подозират, че второто бебе е на път. Сред тях тръгна мълвата, че херцогинята на Кеймбридж може вече да е родила. Тя се засили още повече, когато близката до Кейт репортерка Наташа Арчър беше вкарана в болничното крило, охранявана от полицаи.

Бременността на Кейт продължава с около седмица повече от очакваното. Първоначално се смяташе, че тя ще роди в събота - 25-и. След това се появиха слухове, че раждането ще бъде предизвикано изкуствено. Последната дата, на която се залага, е 2 май. Пат О'Брайън, консултант-акушер и говорител на Кралския колеж на акушерите и гинеколозите, каза, че предизвикването на раждането е безопасна процедура, която се прилага при майки, които преносват плода или са притеснени около бъдещото си раждане. В същото време не спряха притесненията, че в болница „Сейнт Мери" има бактериална инфекция, която може да застраши кралските особи. От здравното заведение успокоиха, че са взети всички мерки заразата да не се разпространи извън хирургичното отделение, което е затворено. То е далеч от частното крило Линдо, където се появи й принц Джордж.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари