Мъж издъхна на 300-метрова опашка за олио в Бургас

2
Инцидентът е станал тази сутрин
Инцидентът е станал тази сутрин Видео: NOVA

77-годишен мъж почина, докато чака на опашка за олио в един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков” в Бургас.

Тя е била дълга около 300 метра. След дълго чакане мъжът е починал до палети с олио. На място е дошъл екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта, предава NOVA.

Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до олиото в магазина. Подобна е ситуацията пред всички големи хипермаркети на същата верига в Бургас.

Съдебно-медицинска експертиза ще установи каква е точната причина за смъртта на мъжа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Уви
    Да не дава Господ, но може би така ще бъде и занапред, когато пускат олио и други стоки на нормалната им цена. Защо? Ами защото стоките от първа необходимост скочиха между 20 и повече от 100%. За пенсионерите и работещите бедни 1 спестен лев, си е 1 лев. Печеливши са търговците, може би производителите, но и държавата, защото на една и съща 1 кг стока при цена 100 лева държавата прибира 20 лев, а когато цената скочи на 200 лева, държавата си прибира 40 лева. Дали държавата ще компенсира пенсионери, работещи, деца, болнични и учебни заведения, културни институти? За депутати, висша администрация и министри не питам. На тях пък им скочиха заплатите. От нашите данъци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари