Катастрофи образуваха тапа на изхода на Пловдив

0
Шестима души са откарани за медицински прегледи в болница
Шестима души са откарани за медицински прегледи в болница

Шестима души са откарани за медицински прегледи в болница

Временно се ограничава движението по източния обходен път на Пловдив, заради две последователни катастрофи преди разклона за Рогош.

Към 12:30 часа е получен сигнал за верижна катастрофа с три автомобила, без пострадали. Минути след това настъпило и второто произшествие - при изпреварване на образуваната колона, водач навлязъл с автомобила си в насрещното движение и се ударил в друга кола. Последвал сблъсък и с трети автомобил в близост.

Шестима души са откарани за медицински прегледи, по предварителни данни няма тежко пострадали. И в двата случая алкохолните проби на шофьорите са отрицателни.

До приключването на работата на полицейските служители, движението в участъка временно е преустановено, Glasnews.bg. Трафикът от АМ "Тракия" към Пловдив преминава през Войводиново. В обратната посока алтернативните маршрути са също през Войводиново или през Чешнегирово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари