Тежка катастрофа на изхода на Русе

3
По първоначална информация има трима пострадали
По първоначална информация има трима пострадали Снимка: Facebook / Пътна обстановка и ПТП-та Русе

По първоначална информация има трима пострадали

Движението при км 7 на път I-5 РусеБяла се осъществява двупосочно в една лента поради катастрофа, съобщиха от АПИ.

На завой са се ударили лек автомобил „Форд“ и румънски камион. По първоначална информация има трима пострадали, като на мястото са изпратени две линейки.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    до Драганова
    Вярно е ненормална отсечката, при ограничение 50 и забранено изпреварването, джигитите шпорат надолу, като че ли са сами на пътя! Права си, ненормална е отсечката, а пък ако направят виадукт, птп-тата няма и да иг виждаме, всички де са под виадукта! На калпавия космонавт космоса му пречи!
  • 8
    8
    абе драганова
    кое не му е нормалното на пътя?!? ти колко пъти си минавала оттам?!? ако караш нормално, спазвайки закона една колизия няма да имаш, ама не, ще карам както искам, ако нещо стане пътя е виновен! като направят магистралата, пак ще има ппт-та и пак ще ви е виновен пътя!
  • 2
    7
    Драганова
    До номер 3: Пътят Русе- Бяла изобщо, ама изобщо, не е нормален път и само, заради такива като вас, които се стремят да кажат на черното бяло, затова там никой нищо не прави. Отсечката особено Борово-Бяла е кошмарна и там решението не е да се прави огромен обход с много км покрай Ценово, а да се изгради виадукт над река Янтра, тъй че да се избегнат виражите и да съкрати разстоянието. Прави са други коментиращи, че ако е около София или към морето или към Гърция, досега да са го направили, но при нас нищо не се случва, щото нямаме лоби в София и защото има такива, които смятат, че всичко си е наред.
  • 9
    6
    До 5
    Абе как все за липсата на дисциплина и уважение към правилата, на тоя народ все политиците са му виновни. Хората от пост 3 и 4 добре са го казали, ама по лесничко е да търсим вина другаде, а не в себе си.
  • 13
    5
    Русенка
    P.S.Пътя Русе-Бяла може и да няма лош пътен участък, но не е в състояние да поеме огромния трафик от тирове, камиони от и за войната, автомобили на туристи, както и автомобили на завръщащи се по време на лятна отпуска експати. Магистрала, магистрала, но … парите пак са окрадени!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари