Катастрофа затруднява движението на АМ „Тракия“

1
ТИР разля масло по платното край Пловдив
ТИР разля масло по платното край Пловдив Снимка: Искра.бг

Инцидентът е станал около 14:30 часа на 142 километър на магистралата

Катастрофа затруднява движението по АМ „Тракия“, близо до Пловдив. Инцидентът е станал около 14:30 часа днес на 142 километър на магистралата в платното посока Бургас.

Тежкотоварен автомобил с турска регистрация се е блъснал в мантинелата. Шофьорът е загубил контрол, машината се е завъртяла и катастрофирала. За щастие няма други участници в инцидента, съобщиха от полицията, предаде NOVA.

Водачът е тестван за алкохол и наркотици. Тъй като вследствие на инцидента на платното се е разляло голямо количество масло и свързочни течности, на мястото е пристигнала и пожарна.

Трафикът се осъществява в едната лента. В района се е образувала и тапа, която е около два километра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари