Катастрофа на кръстовището на комплекс "Ялта"

12
Удариха се два леки автомобила
Удариха се два леки автомобила

Катастрофа на кръстовището на комплекс "Ялта" стана тази вечер в Русе.

Удариха се два леки автомобила.

Потребител на социалните мрежи качи кадри от видеорегистатор от момента на сблъсъка. На тях се вижда как единият автомобил, идващ по "Липник", удря странично преминаващия през кръстовището "Мерцедес" в посока квартал "Родина". 

"От допълнителна секция за десен завой да продължиш направо и предизвикат ПТП. Никой не може да ме убеди че този е карал курсове и е чел правилника .Докога в БГ парите ще решават съдбите на невинни хора. Май трябва опреснителни курсове за всички с германски изпитващи.", пише възмутен шофьор.

Изглежда инцидентът се е разминал само с материални щети. Причините за него се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Dim
    Изгледайте хубаво записа. Този е тарикат дето идва от Ялта, верно. НО от началото на потеглянето на колите по Липник до влизането в кръстовището на Аудито са минали 20 секунди. Това означава, че той е влязъл на "розово". Точно затова и той и тези около него караха "бясно" за да се включат в "розовото" и като има и един джигит от другата посока и стана тя каквато стана.
  • 0
    6
    И все пак ...
    На видеорегистратора в 0:53 - 0:55 се вижда, че на светофара някаква кола прави обратен завой, който там точно е ЗАБРАНЕН с пътен знак "В 23 - Обратната посока забранена!", а тогава на 0:56 се появява в кръстовището сивия автомобил създал ПТП. Възможно е именно неправилно завиващата кола да го е заслепила с фаровете си моментно и водача на сивия автомобил идващ от Ялта да не е видял червената светлина, тъй като през това време му свети и зелената дясна секция като се е заблудил по нея, защото се вижда, че кара директно без дори да намали скоростта си - освен ако не е пиян или дрогиран.
  • 17
    5
    Ihaa
    От жабешкото има секция -тя свети зелено за десен завой, но тариката от жабешкото си мисли, че може направо да мине без проблем.
  • 15
    4
    isfrt
    Първо, "мерцедесът" де факто е Шевролет Круз, второ - именно той удря Аудито, което се движи по Липник. Аман от неграмотни писания и невярна информация, набързо събрана от коментарите във фейса. Що за медия сте изобщо?
  • 16
    3
    кой кого
    Доколкото виждам този който идва от жабешкото минава на червено ..... кой е писал тази статия хабер си няма от движение по пътищата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари