Касови бележки за половин милиард лева се борят за автомобил

0
Русе се нарежда на трето място по среден брой на регистрирани касови бележки на човек-257
Русе се нарежда на трето място по среден брой на регистрирани касови бележки на човек-257

Фискални бонове за половин милиард лева вече участват в лотарията с касови бележки на НАП и МФ, съобщиха от приходната агенция, пише Монитор.

Общо в играта на данъчните са регистрирани 33 млн. касови бележки. До момента са спечелени 29 смарт телефона и 7 телевизора. Голямата награда - чисто нов лек автомобил, ще бъде изтеглена в края на годината.

От НАП обясняват, че седмично се регистрират по над 1,2 млн. касови бележки, а в месечните игри участват по близо 5 млн. Статистиката на играта показва, че 40% от участниците са на възраст между 25 и 34 години.

В Разград има най-много регистрирани касови бележки средно на човек – 267. На следващо място са Шумен и Видин с по 260 и Русе с 257 фискални бонове средно на потребител. До момента най-високата регистрирана сума в лотарията е 10 хил. лв., а най-ниската 3 стотинки.

В лотарията може да участва всеки, който има навършени 14 години и регистрира бележки издадени след 16 ноември 2015 г. Според правилата на играта няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари