Късо съединение подпали фургон в село Борисово

0
Огнеборците в Русенско реагираха на още 3 сигнала през изминалото денонощие
Огнеборците в Русенско реагираха на още 3 сигнала през изминалото денонощие Снимка: Дарик Враца - архив

Екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

Сутринта, между 06:54 и 09:05 ч., екип на пожарната в Сливо поле е посетил адрес в с. Борисово, където е имало запалване във фургон, предизвикано от късо съединение. При инцидента не са пострадали хора.

В 08:46 часа екип на Втора РСПБЗН е насочен по сигнал за горящи отпадъци в метален контейнер за смет, на адрес в Русе на ул. Чипровци. Запалването е ликвидирано без щети.

В 16:14 часа екип на беленската районна служба е оказал съдействие за обезопасяване на МПС, след пътен инцидент на главния път I-5, където кола e била излязла от пътя.

В 21:46 часа екип от Втора РСПБЗН е пратен на сигнал за излизащ дим от апартамент в бл. „Ропотамо“ в Русе. На място се е оказало, че пожар няма, а един от живущ в блока е забравил тенджера с ядене на котлона и това е предизвикало задимяването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари