Касиерка успя да отмъкне 21 милиона от банка

0
Майя първо откраднала ключовете на шефа си и след това си направила дубликати
Майя първо откраднала ключовете на шефа си и след това си направила дубликати

Касиерката Майя, която успя да отмъкне 21 милиона рубли от сейфа на руска банка Подмосковието, първо откраднала връзката с ключове от своите шефове и след това си направила дубликати. Едва накрая заедно с гаджето си измъкнали парите, съобщи lifenews.ru.

Майя работила на една крачка от бюрото на шефа на офиса на "Сбербанка". Човекът често оставял на бюрото цялата връзка с ключове- както от входната врата, така и от сейфовете, където се съхранявали крупни суми.

Оправната мома се възползвала от разсеяността на човек и свила връзката ключове. Направила за нула време копия. И когато банката била затворена, Майя заедно с гаджето и влезли и без никой да им пречи измъкнали гигантската сума.

Сигнал в полицията подал  охранител, който обиколял сутрин и вечер цялата банка и сейфовете. Той видял, че касетите са с махнати пломби.

Според lifenews.ru гаджето на Майя- 23-годишния Алексей бил безработен от половин година. Той припечелвал от случайни неща, като парите винаги не му достигали. Двойката живеела основна от заплатата на Майя.  Според следствието крадците ще се укрият във Волгоградска област, откъдето и двамата са родом.

Това не е първият крупен обир в "Сбербанка". В края на юли, но от  друг офис в Подмосковието бяха отмъкнати 27 милиона рубли.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари