"Кървава" луна ще изгрее на небето тази нощ

0
Кои от знаците на зодиака трябва да бъдат особено внимателни, за да не си навлекат проблеми през следващите месеци?
Кои от знаците на зодиака трябва да бъдат особено внимателни, за да не си навлекат проблеми през следващите месеци?

Кои от знаците на зодиака трябва да бъдат особено внимателни, за да не си навлекат проблеми през следващите месеци?

На 8 ноември ще се случи събитие, което ще се повтори едва през 2025 г. - "кървавата" луна ще изгрее на небето.

По време на пълно затъмнение небесното тяло ще стане червено-оранжево. Това явление ще отбележи и затварянето на зловещия коридор на затъмнението, който се смята за един от най-опасните периоди в годината.

Въпреки факта, че много астролози са сигурни, че след 8 ноември можете да се отпуснете и да издишате малко, самото лунно затъмнение ще ни засегне още цяла седмица и ние ще берем плодовете му през следващите шест месеца, пише "За жената".

Кои от знаците на зодиака трябва да бъдат особено внимателни, за да не си навлекат проблеми през следващите месеци?

Както каза практикуващият ведически астролог Надежда Чернишева, почти всички знаци трябва да бъдат по-внимателни - но в различни области. Но сериозна опасност грози представителите на тези три знака на зодиака:

За Телците това затъмнение ще бъде опасно от гледна точка на здравето. Те трябва внимателно да наблюдават своето благосъстояние и да се консултират с лекар навреме, ако усетят, че нещо не е наред. В допълнение, вятърът на промяната може внезапно да ви отведе в друга страна на пътуване или за постоянно пребиваване. Но не е факт, че това ще бъде правилното решение - многократно претегляйте плюсовете и минусите.

„Кървавата луна“ бележи опасност и за Девите. „Бъдете внимателни при шофиране и засега оставете настрана всякакви рискови дейности. Забравете прахосничеството, защото може да "профукате" не само вашите финанси, но и парите на партньора си“, казва астрологът.

Проблеми заплашват и Скорпионите. Освен това те могат да понесат удари от два фронта едновременно. Първо, здравословните проблеми са повече от вероятни. През този период трябва да се грижите за себе си, да избягвате стреса, да не се претоварвате и да не се преохлаждате. Второ, вашите врагове могат да станат активни по време на затъмнението. Не се изненадвайте - просто бъдете готови да им дадете решителен отпор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари