Кърпили бесния ММА - боец без упойка

1
Английският Хълк бе окован за болничното легло с два броя белезници и с вързани крака
Английският Хълк бе окован за болничното легло с два броя белезници и с вързани крака

ММА - боецът Джон Кери, който вилня снощи в Слънчев бряг, е бил кърпен без упойка. В същото време втори ден полицията не сваля белезниците на коравия 26-годишен турист, върху когото несебърската полиция стовари цялата си мощ в опит да го залови, предаде ФОРУМНЮЗ.

В понеделник вечерта 26-годишният англичанин от Кеймбридж, иначе дошъл на късно море у нас, откраднал мотокар, нанизал две коли, бил преследван от полицията, замервал униформените със стъклени бутилки, бил стрелян със стоппатрони и замятал към служителите на реда с гаечен ключ, но се наранил сам.

Английският Хълк бе окован за болничното легло с два броя белезници и с вързани крака. За да го арестуват пък са били използвани пет броя белезници заради „нечовешката му сила“.

Чака се анализ с какво се е надрусал

Раните му – контузия на гръдния кош, травми по главата, краката и ръцете, са били обработвани без упойка, защото не се знае какви упойващи вещества е приел, за да вилнее така из курорта. Чака се анализът на кръвта му, за да покаже на какво е бил човекът грамада, срещу когото най-малко четирима полицаи са били безсилни, както показват заснети кадри.

„Вероятно задържаният има упойващи вещества в кръвта, но все още не е излязъл химичният анализ, за да се разбере какво точно е употребил“, уточниха от полицията.

Поради тази причина не са му давани и успокоителни.

Втори ден опасен и агресивен

В същото време, Кери, който все още се намира в болницата в Бургас, продължава да е окован, защото е опасен и има агресивно поведение, съобщиха от пресцентъра на бургаската полиция за Флагман.

Хълк от Острова продължава да не дава обяснение за поведението си.

Не му свалят белезниците, за да не нарани някой

„Решението пациентът да е с белезници не е на МБАЛ - Бургас, а на полицията. Той е опасен за себе си и околните. Целта на предпазната мярка е да не нарани себе си и някой друг”, казаха от пресцентъра на лечебното заведение.

Източник: ФОРУМНЮЗ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари