Карлос Насар е с нов световен рекорд

1
Суперталантът няма конкуренция и в далечен Пукет
Суперталантът няма конкуренция и в далечен Пукет Видео: bTV

Суперталантът няма конкуренция и в далечен Пукет

Суперталантът на българската тежка атлетика Карлос Насар стигна нов връх! На Световната купа 19-годишният исполин от Червен бряг счупи световния рекорд в кат. до 89 кг. в изхвърлянето, предава bTV.

Националът започна битката със 170 кг, които преодоля с лекота. След това изравни върховото постижение за юноши със 176 кг. А при последния си опит закова над главата си 181 кг - световен рекорд за мъже!

Припомняме, че на една от последните си тренировки на българска земя европейският шампион от 2023 и 2024 г., както и световен първенец от 2021 г. показа, че е готов за рекорд! Карлос с лекота изхвърли 180 кг - изравнено върхово постижение на планетата. А в тласкането се справи с 220 кг - само с 3 кг под лимита. Така той събра 400 кг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари