Карлос Контрера: Столичните училища са залети от дрога

0
Общинският съветник от ВМРО алармира за проблема в социалната мрежа
Общинският съветник от ВМРО алармира за проблема в социалната мрежа Снимка: Facebook /Карлос Контрера

Общинският съветник от ВМРО алармира за проблема в социалната мрежа

"Столичните училища са залети от дрога - амфетамини, бонбони, близалки, марихуана.... 23- ма души са задържани за разпространение на дрога около училища. Сред тях е и 15 годишно момиче, което е продавала на оградата на собственото си училище", пише общинският съветник Карлос Контрера във Фейсбук.

Според него нещата няма да се оправят от само себе си и е крайно време столична община и МВР да се захванат с проблема.

"Възрастта на употреба на наркотици падна до 12-14 години, а дрога се продава вътре в самите училища", добавя Контрера. Той смята, че голямата част от симпатизантите на ППДБ подкрепят легализирането на марихуаната.

Трябва координация между училището, общината и МВР за разкриване на случаи на разпространение и употреба на наркотици сред учащите. Заместник-кмет по сигурността може да координира това, предлага той.

"За вялата предизборна кампания темата не е интересна. За Хекимян и Терзиев видимо тя не е интересна.

Този разговор е много по-важният от приказките за велоалеи и пешеходни зони!, категоричен е политикът от ВМРО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Е бива
    Ли така. Глупости говори този латино.
  • 2
    1
    Не е добре
    ппдб искат всичко, което господарите им от западна европа и сащ искат. Да се легализира марихуаната, сигурно и псилоцибинови гъби да се ядат терапевтично. Но най-вече искат да се поддадат на натиска от европейския съюз да въведат нови закони за гейтащината, педерастията и другите упадъчни и деградантски течения, които идват от запад. Скоро ще има и в България 7349 различни пола, някой сигурно ще се идентифицира като вентилатор, друг като хладилник. ппдб трябва да бъдат разкарани колкото се може по-скоро. Те искат за колкото се може по-кратко време да натворят колкото се може повече пакости, защото знаят че и тяхното време няма да продължи дълго.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари