Антон Хекимян: София тази вечер е окървавена!

0
Очаквам Терзиев да поеме отговорност, заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС
Очаквам Терзиев да поеме отговорност, заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Снимка: Anton Hekimyan / Facebook

Очаквам Терзиев да поеме отговорност, заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС

"София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва!" Това заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян във "Фейсбук", коментирайки сериозните сблъсъци между протестиращи и полиция тази вечер в столицата.

"Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев", категоричен беше той и риторично попита къде е подготвеният екип на настоящия кмет на София, с който щеше да управлява от първия ден, каквито заявки даваше в предизборната кампания. Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града?, написа още Хекимян.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС попита също защо Столичната община и кметът са позволили агитките да се слеят и защо са допуснати хора с бомбички и пиротехника?

Той цитира коментара на Васил Терзиев пред медии, че кофите за боклук, инфраструктурата и бусовете не са виновни за състоянието на българския футбол. По думите на Хекимян именно новоизбраният кмет и екипът му са виновни за хаоса в столицата.

Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града, подчерта още той.

Антон Хекимян допълни, че хората имат право да протестират срещу корумпирания БФС и поиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    До Антон Хекимян
    По добре окървавена от колкото изперадестена...
  • 6
    3
    Да му се невиди
    Гнусно племе са арменците мамка му. Изобщо не ми дреме за софийския кмет и за политика изобщо, но той още не успял да огледа бюрото си и му се стовари тази варварщина. А ниския арменец /каквито са 99%/ моментално скочи да го рита. Гадни са от раждането си арменците. Господ да ми прости, но турците са имали нещо наум някога.
  • 6
    2
    123
    Напиши си името на Български ! Арменски швестер продажен.
  • 10
    1
    Хекимян е измекар
    И кой е виновен казваш?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари