Кърджалийка заряза децата си на автомивка във Виена

0
Тя искала по този начин да отмъсти на бащата на децата.../ Снимката е илюстративна/
Тя искала по този начин да отмъсти на бащата на децата.../ Снимката е илюстративна/

Кърджалийка изостави децата си на автомивка във Виена, за да „отмъсти” на бащата, който спрял да ги издържа, съобщи 24rodopi.com.

Случаят потресе властите в австрийската столицата, които били принудени да настанят малолетните в специализирано учреждение, а по-късно да ги изпратят в България, където попаднали в Дома за медико-социални грижи в Кърджали, разкриха запознати със случая.

Майката М.Ю. бе наказана с глоба в размер на 1000 лева от съда в Кърджали, а заради чистото й съдебно минало кърджалийката се размина с предвиденото максимално наказание от Закона за подобно провинение, а именно - до 3 години затвор.

Историята на М.Ю. започва след като заживяла съвместно със С.Р. в Кърджали. Няколко години по-късно им се родили две деца. В актовете за раждане обаче бил посочен неизвестен баща. С.Р. заминал да работи във Виена. Година по-късно след като се установил, той извикал при себе си М.Ю. и децата. Мъжът работил на автомивка.

Месеци по-късно обаче отношенията им се влошили, а С.Р. заживял с друга жена. Междувременно бил уволнен от работа. Доскорошната му изгора пък се преместила в квартирата на родителите си, които също били във Виена. Изнервена от спрените финансови средства от страна на бащата, М.Ю. решила да го накара да понесе отговорност и без да знае, че е уволнен, закарала децата на 3 и 4 годинки в автомивката.

Там майката ги зарязала, като в найлонова торбичка оставила единствено документите им. Собственикът видял малолетните деца да се движат по пътното платно между автомобилите и сигнализирал полицията. Грижа за малките поела държавата, а майката била издирена от властите. Случаят пък бил прехвърлен на българските законодателни органи.

Източник: 24rodopi.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари