Каракачанов: Служебното правителство хвърля България два пъти в политическа криза

0
В продължение на 30 години българският народ беше донор на западните икономики, заяви кандидатът за президент, издигнат от ВМРО Милен Михов
В продължение на 30 години българският народ беше донор на западните икономики, заяви кандидатът за президент, издигнат от ВМРО Милен Михов

Служебното правителство хвърля България два пъти в политическа криза.

Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, предаде репортер на БГНЕС.

В залата на бившето кино „Македония“ днес ВМРО откри кампанията си за предстоящите избори. На събитието присъстваха лидерът на партията и кандидатите за президент и вицепрезидент доц. д-р Милен Михов и Мария Цветкова, водачите на листи и кандидатите за народни представители.

Каракачанов представи кандидатите за президент и вицепрезидент като подчерта, че те са издигнати от младежката организация на ВМРО. „Те не са издигнати от инициативни комитети, зад които се крият „други“, а са издигнати от партията и ВМРО стои зад тези кандидати“.

Според Каракачанов служебното правителство хвърля България два пъти в политическа криза. „Цената на енергията ще скочи за гражданите и ще е непосилна за бизнеса. Кой плаща цената?“, попита Каракачанов и каза още: „Питат ни, защо не подкрепихте някой друг за президент? Кого да подкрепим? Румен Радев, който разедини нацията? Новите политически партии не се наричат партии, а „проекти“. Чии „проекти“? Ясно е, че това са проекти на Вашингтон, или на Москва. Ние не разчитаме на никоя държава. Разчитаме на себе си и българския народ“, подчерта още Каракачанов.

Кандидатът за президент, издигнат от ВМРО Милен Михов заяви при откриването на кампанията:

Заставам пред вас пред една трудна битка. В продължение на 30 години българският народ беше донор на западните икономики. Най-хубавото, най-младото, най-работливото от българския народ замина там. Днес сме изправени пред заплахата на асимилация. Изправени сме пред обезличаването на българите. Внушават ни , че трябва да има върховенство на закона. Да, върховенството на българските закони не подлежи на съмнение , нито в София, нито в Брюксел, нито във Вашингтон, или Москва. Ние ще водим битка преди всичко с разделението и омразата“, каза Михов.

Кандидатът за вицепрезидент Мария Цветкова се обяви за запазване на християнските ценности, подпомагане на българите зад граница, енергийна сигурност и твърдо за построяването на АЕЦ „Белене“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари