Патриотите се събраха на коалиционен съвет, Атака напусна преждевременно

0
Тръгнаха да се обсъждат теми, които нямат нищо общо с изборите. Такива битовизми не би трябвало да бъдат обсъждани в такъв формат, заяви Десислав Чукалов
Тръгнаха да се обсъждат теми, които нямат нищо общо с изборите. Такива битовизми не би трябвало да бъдат обсъждани в такъв формат, заяви Десислав Чукалов Снимка: БГНЕС / Архив

Представители на ВМРО, „Атака“ и НФСБ се събраха на коалиционен съвет на "Обединени патриоти" в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър“, предаде БГНЕС.

На него се очаква партньорите в „малката коалиция“ да обсъдят предстоящия евровот и възможността за явяване с обща листа. Домакин на срещата е депутатът от патриотите и зам.-председател на ВМРО Искрен Веселинов, а в неговия кабинет до този момент бяха забелязани да влизат съпартиецът му Юлиан Ангелов и лидерът на воеводите и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

От НФСБ участват зам.-председателят на партията Валентин Касабов, както и Христиан Митев и Йордан Апостолов.

От страната на „Атака“ присъстваха зам.-председателят на партията Десислав Чуколов и депутатът Николай Александров. Те обаче напуснаха заседанието още в самото му начало.„Тръгнаха да се обсъждат теми, които нямат нищо общо с изборите. Такива битовизми не би трябвало да бъдат обсъждани в такъв формат“, заяви на излизане Чуколов и обяви, че вътре дори е била спомената евентуална кандидатура за народен представител на бившия здравен министър Петър Москов.

Вече се излъчват кандидати за листи, но не е ясно на кои листи. За нас от „Атака“ е важно с какви послания ще се явим“, допълни още зам.-председателят на партията.    

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари