Камион помля автобуса на Шаная Туейн по време на турне

0
Част от екипа на певицата остава заклещен в ламарините
Част от екипа на певицата остава заклещен в ламарините

Част от екипа на певицата остава заклещен в ламарините

Тежък инцидент сполетя обичана световна звезда, докато обикаля на турне.

Камион е помлял един от автобусите на известната Шаная Туейн, докато е пътувала за участие от обиколката си на Канада с турнето „Shania Twain – Queen Of Me“ , пише The Post, предава "Телеграф".

От силния удар и двете машини са се преобърнали, като в автобуса за заклещени 13 от членовете на екипа на певицата.

Дуейн Стоун, началник на пожарната за град Гренфел, казва пред Global News , че екипите са били извикани при катастрофата малко след 7:00 часа сутринта в сряда и е трябвало да счупят прозорците, за да освободят 13 души, блокирани в автобуса.

Ранените в мелето са откарани веднага в болница.

Изключително сме благодарни на екипите на службите за спешна помощ за тяхната бърза реакция и постоянна подкрепа“, казват мениджърите на Шаная.

Молим за търпение, докато се погрижим за семействата на пострадалите, както и за останалите членове на екипа“, допълват в изявлението си организаторите.

Потвърдено е, че изпълнителката на "Man, I Feel Like a Woman", която е от Онтарио, не е била в автобуса по време на инцидента.

Турнето „Queen of Me“, което промотира първия ѝ едноименен албум от шест години насам, е планирано се проведе в Саскатун в четвъртък, но след тежкия инцидент не е ясно дали шоуто ще продължи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари