Джип и цистерна се удариха челно на път във Врачанско

0

Тежък пътен инцидент в района на с. Скравена ограничи движението в двете посоки, има пострадали

По първоначална информация малко преди 19 часа челно са се ударили цистерна и джип, в който са пътували 7 души. Незабавно към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. Шестима пострадали са транспортират към болнични заведения, съобщиха от МВР.

Предстои на мястото на произшествието да се извърши оглед и да се изяснят всички факти и обстоятелства довели до тежкия инцидент.

Движението е ограничено в двете посоки. Всички автомобили изчакват на място или използват обходен маршрут по път II-16 София – Своге – Мездра в двете посоки.

Това, което знам е, че цистерна с 15 тона газ се е обърнала. Екипи на пожарната и полицията са там. Сама аз не съм допусната до мястото на инцидента, защото е окупирано от тирове”, каза кметът на Новачене Катя Петрова, цитирана от Битиви. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари