Камикадзе "лети" с 300 км/ч

3
Моторист измина пътя от Несебър до Бургас за 13 минути
Моторист измина пътя от Несебър до Бургас за 13 минути

Моторист измина пътя от Несебър до Бургас за 13 минути

Абсолютното безумие е заснето навръх Коледа, а мотористът сам се хвали с рисковото каране.

Камикадзе с мотор измина пътя 35-те км от Несебър до Бургас за 13 минути. При позволена скорост от 80-90 км/ч той поддържа около 260-270 км/ч, а в един момент минава и 300 км/ч.

„Разбирам, че на човека това му носи голяма тръпка, но се чудя дали не си дава сметка, че застрашава не само своя живот, а и този на много невинни участници в движението“, пише Георги Георгиев, цитиран от Флагман.бг.

Видеото е заснето навръх Коледа. Мотористът на няколко пъти се разминава от удар, вероятно смъртоносен, с лек автомобил. Край кръговото на Ахелой дори спира за кратко, за да изчака двама приятели, които поддържат почти идентична скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    ...
    Органите, разбира се, след като са пропуснали събитието и не са установили скоростта със законно установени средства, не биха могли да наложат глоба за превишаване на максимално допустимата скорост, но могат да му наложат множество глоби за неспазване на куп други правила: изпреварване отдясно, престрояване без използване на пътепоказатели, минаване на червен сигнал на светофара и т.н. Може, само да не бяха импотентни хрантутници.
  • 19
    2
    Истината:
    Накрая пак нищо неподозиращ човечец, правещ някъде ляв или обратен завой на 300-400 м от него ще му е крив на него и всичките му малоумни колеги.
  • 10
    1
    русенец
    А "органите"? Те какво правят или не са сезирани, нямат законно основание и изобщо не им пука, че по пътищата мрат хора именно заради такива идиоти и заради тъпите органи, които за нищо не стават! Ето сега е момента да ревнат пак, че са им малки заплатиците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари