Камарата на строителите отличи най-добрите в бранша

1
В класацията участваха общо 128 фирми. Победителите в четирите групи на ЦПРС са определени на основание – най-високи показатели от годишните отчети за 2019 г.
В класацията участваха общо 128 фирми. Победителите в четирите групи на ЦПРС са определени на основание – най-високи показатели от годишните отчети за 2019 г.

Областното представителство (ОП) на КСБ в Русе отбеляза Деня на строителя, като връчи годишните си награди за най-високи резултати за 2019 г. Церемонията се състоя в конферентната зала на ОП – Русе, на Димитровден

На събитието присъстваха членовете на Областния съвет. Негов домакин беше инж. Красимир Атанасов, председател на ОП на КСБ – Русе, пише вестник "Строител".

„Тази година подложи на изпитание всички нас. Отправените предизвикателства бяха много, но ние продължаваме да работим, за да правим града ни по-красив и по-модерен. Неизбежно събитията, свързани с COVID-19 кризата, се отразиха на дейността ни, но това може само да ни накара да бъдем по-обединени и коректни един към друг, по-добри професионалисти и всичко, което градим, да ни носи гордост и удовлетворение“, заяви инж. Атанасов в приветствието си към гостите. Той изказа увереност, че следващата 2021 г. ще е много по-успешна, и пожела на колегите си здраве, късмет и много успехи в реализирането на поставените цели.

В годишната класация за 2019 г. бяха номинирани:

  • Първа група – „Високо строителство и прилежаща инфраструктура“ – „Строител“ ООД, „РОАН 90“ ООД и „ИНТИС“ ООД;
  • Втора група – „Транспортна и жп инфраструктура“ – „Пътинженеринг“ АД, „Трансстрой – Русе“ АД и „Дунав“ АД;
  • Трета група – „Енергийна инфраструктура и възстановяеми енергийни мощности“ – „Полистрой – 2001“ ЕООД, „ЕЛ“ ЕООД и „Енергомонтаж-Р“ АД;
  • Четвърта група – „Благоустройствена инфраструктура, парково строителство и изграждане на детски площадки“ – „Водоснабдяване и канализация“ ООД, „Берус“ ООД и „Декра-строй“ ЕООД.

За своите постижения през 2019 г. бяха отличени четири строителни компании. Наградата за Първа група – „Високо строителство и прилежаща инфраструктура“, получи „Строител“ ООД. Призът за Втора група – „Транспортна и жп инфраструктура“, отиде при „Пътинженеринг“ АД. С най-добри показатели в Трета група – „Енергийна инфраструктура и възстановяеми енергийни мощности“, е „Полистрой – 2001“ ЕООД. Отличието в Четвърта група – „Благоустройствена инфраструктура, парково строителство и изграждане на детски площадки“, бе присъдено на „Водоснабдяване и канализация“ ООД.

В конкурса на ОП Русе за най-добра строителна практика са включени само компании, вписани в Централния професионален регистър на строителя (ЦПРС), които са изпълнили процедурата по чл. 20, ал. 2 от Закона за Камарата на строителите в България за 2019 г. към 06.10.2020 г. В класацията участваха общо 128 фирми. Победителите в четирите групи на ЦПРС са определени на основание – най-високи показатели от годишните отчети за 2019 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари