Камарата на представителите ще гласува за импийчмънт на Джо Байдън

3
Причината за гласуването са противоречивите международни сделки на сина на американския президент
Причината за гласуването са противоречивите международни сделки на сина на американския президент Снимка: Facebook

Причината за гласуването са противоречивите международни сделки на сина на американския президент

Контролираната от републиканците Камара на представителите на САЩ ще гласува дали да започне официално разследване за импийчмънт на президента Джо Байдън въз основа на противоречивите международни сделки на сина му - ход, който демократите смятат за неоснователен, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Републиканците все още не са представили никакви солидни доказателства за корупция на президента, а ръководеният от демократите Сенат едва ли ще осъди американския лидер.

Консерваторите обвиняват сина на Байдън Хънтър в корупционна търговия с влияние с баща му чрез задграничните му бизнес сделки в Украйна и Китай, преди Джо Байдън да стане президент.

"Баща ми не е участвал финансово в моя бизнес", заяви Хънтър Байдън, който се превърна в основна мишена на десницата. Въпросните бизнес занимания са се случили, докато баща му е бил вицепрезидент по времето на Барак Обама.

Хънтър Байдън говори пред репортери от Капитолийския хълм, отказвайки да присъства на изслушване при закрити врата, водено от републиканците.

Признавайки, че е "допуснал грешки в живота си", 53-годишният мъж обвини крайната десница на Републиканската партия, водена от бившия президент Доналд Тръмп, в клеветническа кампания, целяща "да ме обезличи, всичко това, за да злепостави и навреди на баща ми".

81-годишният Байдън, който винаги твърдо е защитавал сина си, се е насочил към вероятен реванш с Тръмп на изборите догодина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Asd
    Слава на Украйна, слава на Израел. Да умират терористите от кремъл и хамас!
  • 2
    3
    До фенката
    Пиши по темата, трол сглобкаджийски иначе ПеПеевски щети резне надницата
  • 0
    2
    Фенката на Путлерчо
    Нашето вожд Владолф Путлер не само е избил пулвин милеон рушлямци, ами и още толкова ще избие, само за да покаже на света колко е велик! Слава Путлеру!
  • -1
    1
    Sтанко
    Цяла война поведе и изби над милион човека, за да му прикрива мръсните игри, а "демокрацията" чак сега заговаря за сваляне на глави. Че за кога? То не остана - ни служба, ни акъл ни ненаакано място...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари