Калин Иванов заменя Николай Събев на депутатското място в парламента?

3
Иванов е отраснал в Русе, а сега живее в София
Иванов е отраснал в Русе, а сега живее в София

Ако утре Николай Събев бъде избран за министър в кабинета на Кирил Петков – нещо, в което едва ли някой се съмнява, на дневен ред излиза въпросът кой ще бъде неговия заместник в парламента, като представител на 19 Русенски избирателен район.

Това е Калин Иванов - четвърти в листата на формацията, предава TVN. Той също влиза в политиката от бизнеса, като две от фирмите му се занимават с инвестиционни, проектантски и инженерингови услуги, а третата с търговия. Любопитен факт е, че вече е прехвърлил дяловото си участие.

Калин Иванов завършва висше образование във Великобритания, с две бакалавърски степени – Международни отношения и Политика. Магистратура (МВА) Бизнес администрация.

Работил е в големи компании с над 40 000 души. Преподава и на млади ИТ специалисти.

“Отраснал съм в РусеРусе е много специално място за мен. Опитах се да работя в началото тук – беше доста трудно откъм изкачване и заплати. За това, като стечение на обстоятелствата, заминах за София. Моите приятели, които завършиха в Русе, също заминаха за София. Прибирам се в Русе, за да видя семейството си, всеки месец, поне един път. Сега, по време на пандемията, имам възможност да работя от вкъщи. Една от мечтите ми е да можем да се върнем, аз и приятелите ми, да живеем в Русе, да можем да взимаме нормални заплати и да имаме нормално поле за кариерно развитие. Специално мисля, че тук има отрасли, има заводи, в които могат да се привлекат още инвестиции. Мисля, че Русе е един добър град, в който можем да се развиваме”, допълва Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари