Какво време ни очаква утре

0
През нощта от запад на изток ще има временни увеличения на облачността
През нощта от запад на изток ще има временни увеличения на облачността

През нощта от запад на изток ще има временни увеличения на облачността.

В сутрешните часове на места в низините и по Черноморието ще се образуват мъгли или ниска слоеста облачност, които до обяд ще се разсеят и през деня ще е предимно слънчево. Привечер от запад отново ще се заоблачи. Ще духа слаб предимно източен вятър. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, а максималните ще са от 8° до 13°.

Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), съобщи дежурният синоптик Боряна Маркова, предаде агенция „Фокус”.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще е близко до средното за февруари.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, след обяд до умерен от изток-югоизток. Максималните температури ще са 6°-8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. Привечер от запад облачността ще се увеличи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температурата на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра минус 2°.

В средата на седмицата ще бъде сравнително топло. Облачността ще е променлива, ще има и превалявания, на повече места през нощта срещу четвъртък. В сряда вятърът от юг-югоизток ще се усили, повече в Източна България, в четвъртък ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде умерен. В петък вероятността за валежи е малка, вятърът ще отслабне.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари