Какво време ни очаква до 15 септември?

3
На първия учебен ден – топло следобед, сутрин – за лека връхна дреха
На първия учебен ден – топло следобед, сутрин – за лека връхна дреха

На първия учебен ден – топло следобед, сутрин – за лека връхна дреха

Жълт код за а локални значителни валежи, гръмотевици и условия за градушки важи в областите Габрово, Велико Търново, Търговище, Стара Загора и Сливен в четвъртък.

Днес ни очакват много слънчеви часове, но отново ще има места с краткотрайни валежи и гръмотевици. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°.

От утре местата с краткотраен дъжд ще намалеят, очакват ни много слънчеви часове. Температурите ще останат малко по-високи от обичайните.

Топло за септември ще остане и през първата половина на месеца, с валежи около нормите. Валежите през новата седмица ще бъдат на изолирани места и ще са краткотрайни, съобщи bTV.

В седмицата от 11 септември се очаква да вали в много райони на страната. Температурите ще се понижат. Около 15 септември местата с дъжд отново ще намалеят.

В първия учебен ден максималните температури ще бъдат между 23 и 28 градуса, но сутрин ще бъде хладно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари