Какво трябва да каже една жена, когато иска да заговори мъж

1
Това са най-ефикасните реплики за запознанство с мъж
Това са най-ефикасните реплики за запознанство с мъж

Учени от университета "Сейнт Мери" и университета Бъкнъл изследваха какво трябва да каже една жена, когато иска да заговори мъж, и установиха, че е най-добре да действа директно.

Макар и подобни фрази да се смятат за евтини, използвани правилно, са доста ефикасни за уговаряне на среща. Учените препоръчват вместо да се криволичи с въпроси като "Какво ще ми препоръчате да пия?", направо да бъде попитано за телефонния номер.

В изследването са учествали 18 хетеросексуални жени, които са предложили реплики за заговаряне, разделени на безобидни, закачливи или директни. След това 205 хетеросексуални мъже са оценили снимките на жените за привлекателност. Накрая репликите били свързани безразборно с 12 снимки.

Резултатите показват, че мъжете предпочитат прякото нападение пред увъртането. Сред директните реплики са: "Искаш ли да пийнем нещо заедно?", "Ще ми дадеш ли телефонния си номер?", "Искаш ли да поговорим, или да продължим да флиртуваме от разстояние?", "Аз съм лесна, а ти?".

Най-неефикасни, според учените, са фрази като "Ще ми препоръчаш ли добро питие?" или "Къде ти направиха тази татуировка?". Независимо как заговаря една жена обаче, ако мъжът я смята за привлекателна, я оценява високо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари