Какво се случва с колите, конфискувани от пияни шофьори?

0
Само за месец и половина местата в районните управления в Бургас свършили
Само за месец и половина местата в районните управления в Бургас свършили Видео: NOVA

Само за месец и половина местата в районните управления в Бургас свършили

Около 80 моторни превозни средства - в по-голяма си част леки автомобили, са иззети в Бургас от водачи, шофирали след употреба на алкохол или наркотични вещества за последния месец и половина, предава NOVA..

Първоначално се съхранявали на паркингите към районните управления, но в един момент те се препълнили и трябвало да се намери нов паркинг, който да се оборудва с видеонаблюдение и охрана.

Сега се ползва общинският паркинг, който бургаската полиция ползва за целта.

"На територията на цялата бургаска област са отнети 100 автомобила, а в града - 25", обясни комисар Марин Димитров, началник на отдел „Охранителна полиция” в Бургас. "На по-късен етап след решение на съда са върнати 36 коли. Общинският паркинг е с видеонаблюдение, жива охрана от полицията, осветление", обясни още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ...
    Да объркаш Крайслер с Бентли. Нова телевизия, нямате равни. Тойотата вдясно от крайслера струва двойно повече, ама на мисирката очичките му се залепиха на „луксозната кола“. Ех Викторе!
  • 8
    1
    Чакай, чакай
    Само почакайте още малко да видите какви мини ще гърмят. Защото 99% от набедените за наркомани чакат резултатите от кръвните проби. То е ясно, че като си чист ще дадеш кръвна проба. Дори е препоръчително да си платиш, че да имаш резултати от още поне две лаборатории. Един автомобил престоял една година без обслужване вече не е автомобил. Ама чакайте, в багажника имах осцилоскоп, инструменти и т.н. за 30 000 лева! Къде са? Само още няколко месеца почакайте да видите какви пари за обещетения ще тръгнат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари