Какво се крие зад изчезването на ключови лекарства от българския пазар?

1
Някои медикаменти липсват с месеци, а когато се появят в аптеките, веднага изчезват
Някои медикаменти липсват с месеци, а когато се появят в аптеките, веднага изчезват Видео: NOVA

Някои медикаменти липсват с месеци, а когато се появят в аптеките, веднага изчезват

У нас се наблюдава хроничен дефицит на животоподдържащи лекарства. Някои медикаменти липсват с месеци, а когато се появят в аптеките, веднага изчезват.

Сред основните причини е масовото самолечение с лекарства по рецепта, предава NOVA. В резултат на това антибиотици изчезват от пазара, когато са ни най-необходими, или пък спират да ни действат.

Защо проблемът все още не може да се реши и как ще се лекуваме? Какво още се крие зад изчезването на ключови лекарства от българския пазар?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Ivo
    Ами то има ли дьржава,че да им дреме,с престъпници на власт като ГЕРБ,какво искате?Тази седмица ги нямаше и лекарствата за крьвно по аптеките,безобразие...Мрьсна измет..
  • 8
    1
    4 ГУ на ДС
    Мисля че имаше журналистическо разследване на Ахчиева.Разлика в цените на производителя за Източна Европа и по специално България Реекспорт,преопаковане и продажби в Западна Европа или съседни нам държави.Доста парици се свалят.В тая работа на търговците не им дреме изобщо за пациента от нашият край.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари