Какво причинява задържането на течности

1
Лечение при задържане на течности
Лечение при задържане на течности

Какво представлява задържането на течности и кои са причините за него? Задържането на течности в тялото се нарича още едема и може да бъде временно явление или симптом на редица заболявания. Състоянието се характеризира със задържане на течности в пространствата между клетките и може да бъде болезнено. По-често от задържане на течности страдат дамите и това състояние, свързано с подуване на корем, крака, гърди, повишено изпотяване, тежест, повишаване на теглото и т.н. се наблюдава в следните случаи:

високо кръвно налягане

►смущения във функцията на бъбреците

запек

►хормонални проблеми

►излишък от натрий

►дехидратация

►бременност

►чернодробни заболявания

►сърдечни проблеми и др. Как да се справим със задържането на течности?

От продуктите, които помагат при задържане на течности в тялото, има няколко най-ефективни натурални комбинации, които нямат странични ефекти и много бързо облекчават неприятните симптоми. Хидролесс е уникална немска природна комбинация, която много бързо облекчава задръжката на течности и само с една капсула на ден. Продуктът е особено подходящ при ,,воден'' целулит и при хора, спазващи диети. Хидролесс улеснява изхвърлянето на излишните течности и токсични метаболити от тялото по естествен път чрез стимулиране на уринирането.

Друг много полезен продукт при задържане на течности и вода в организма, е Ликуид Фор Фит. Тази богата формула, съдържаща умело подбрани билки-диуретици и минерали, помага за намаляване на теглото и за детоксикацията на тялото. Продуктът спомага и за бързо редуциране на телесните мазнини, има очистително, лаксативно и диуретично действие, които съдействат за

Вашата перфектна форма. 15 милилитра от течността се разтваря в литър и половина вода и се изпива през деня. Друг продукт, заслужаващ внимание, е ФЕМИМОДЕЛ ДЕТОКС на марката Зонафарм. Формулата е предназначена за всички, които страдат от задържане на течности, наднормено тегло, проблеми с холестерола и храносмилането. Препоръчва се прием от 1 до 3 капсули след хранене. Присъствието на зелено кафе и Л-карнитин в този продукт, го прави особено подходящ за активно спортуващи хора.

Зеленото кафе е мощен антиоксидант, който стимулира метаболизма на черния дроб, което спомага за двойно по-голямо изгаряне на мазнини. Цинаринът, който се съдържа в другата важна съставка на продукта - артишок, понижава нивата на ,,лошия'' холестерол спомага за оптимално храносмилане.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари