Какво ни очаква през новата 2017 година

4
2017 - годината на Огнения Петел
2017 - годината на Огнения Петел

Символът на настъпващата 2017 година е Огненият Петел.

Негови главни качества са увереността и общителността. Той неизменно следва своите принципи, въпреки че склонността му да преувеличава заслугите си нерядко го поставя в неудобни ситуации, от които обаче много умело се измъква.

Огненият Петел официално ще влезе във владение на 28 януари. Дотогава обаче бихме могли да се подготвим за неговото посрещане. Нека заявим, че го очакваме още в навечерието на Новата година: да има на масата фигурка на петле, да сме облечени с червени дрехи и да празнуваме с компания навън.

Огненият Петел ще акцентира върху отношенията ни с приятелите, роднините, семейството. Годината ще е добра за встъпване в брак, защото този съюз ще бъде подкрепен и запазен. Най-благоприятни периоди са януари, втората половина на април, юни, август и октомври, когато Венера ще благоприятства любовните връзки.

От началото на март до средата на април планетата на любовта и хармонията ще се движи ретроградно. Периодът е неблагоприятен за сключване на брак, необходимо е да се отложат козметичните процедури и промяната на външния вид, както и покупките на скъпи вещи. В противен случай има риск от необосновано похарчени средства или липса на задоволителен резултат.

2017-та година ще е идеална за хората, които умеят бързо да се ориентират в различни ситуации, да общуват и да се сприятеляват с труднодостъпни личности. Поток от клиенти очаква психолозите, дизайнерите, стилистите, декораторите и всички онези професии, които по някакъв начин са свързани с отношенията, ще процъфтяват.

През годината Меркурий ще се прояви с ретроградност през април, август и декември. Тогава трябва да се внимава при работа с документи и да не се започват нови проекти. Вместо тях може да се завършват старите.

Очакват ни и няколко затъмнения, през които е по-добре да избягваме крайности. На 11-ти февруари и 7-ми август ще се наблюдава Лунно, а на 26-ти февруари и 21-ви август - Слънчево затъмнение.

Огненият Петел ще помогне за изоставяне на вредните навици. Може да се започне през втората половина на всеки един от месеците.

2017-та година обещава да се случат много събития, но важните дела ще се придвижват без особени усилия, тъй като спокойствието и успешният завършек са нейни послания.

Автор: Нели Петрова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари