Какво ще бъде времето до края на годината

0
Прогнозата за Бъдни вечер и Коледа е за временно увеличение на облачността и максимални температури около 10-12 градуса
Прогнозата за Бъдни вечер и Коледа е за временно увеличение на облачността и максимални температури около 10-12 градуса

На Коледа ни очакват температури около 10 - 12 градуса

Седмицата започва с по-ниски температури, нормални за средата на декември. Максималните ще бъдат между 1° и 9°. В София – около 2°, в Пловдив – 6° и във Варна – 3 °. До края на тази седмица валежи са малко вероятни, но предстои усилване на вятъра, информира bTV.

Прогнозата за Бъдни вечер и Коледа е за временно увеличение на облачността и максимални температури около 10 - 12 градуса.

Изгледите за 26 декември са времето да бъде все още сравнително топло. Но тогава се очертава увеличение на облачността. На 27-28 декември се очаква през страната да премине студен атмосферен фронт. Тогава на много места предстоят валежи от дъжд, които заради застудяването почти навсякъде ще преминат в сняг.

На 29 и 30 декември ще е студено – от -5° до 2° и предимно облачно време. Заради преминаването на атмосферно смущение на 31 декември и 1 януари се повишава вероятността за валежи от сняг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари