Какво ни очаква докато Меркурий е в знака на Скорпион?

1
Как ще ни се отрази този едномесечен период?
Как ще ни се отрази този едномесечен период?

След като свърши ретроградната фаза на Плутон, идва ред на навлизането на Меркурий в Скорпион.

В рамките на един месец – от 3 октомври до 3 ноември, планетата ще бъде директна в знака, пише Tialoto.bg. И тъй като той се свързва с властта, не са изключени притеснения и негативни мисли, свързани с работата и личните отношения.

Голяма част от представителите на зодиака ще могат да манипулират останалите също както понякога прави Скорпионът с жертвите си. Тези, притежаващи силен усет, ще стигнат до дълбоко пазени тайни.

До началото на следващия месец може спокойно да планирате по-сериозни начинания, стига да бъдете внимателни. Ако работите усилено и по-отговорно, резултатите няма да закъснеят. Дори и да претърпите загуби, не се ядосвайте, а помислете трезво над грешките си, за да не ги повторите отново.

Тъй като Меркурий ще бъде много близо до Уран в понеделник, 7 октомври, не планирайте дълги пътувания, не подписвайте договори и не рискувайте със вземането на заеми.

Какво да очакват отделните знаци?

Представителите на Рак, Скорпион и Риби ще са най-облагодетелствани по време на периода. Същото важи и за онези, които имат същия асцендент. Очакват ги успехи в личен и професионален план. За хората, които все още са сами, има голяма вероятност да срещнат любовта и да започнат нова връзка.

Родените със зодия Телец, Дева и Козирог ще трябва да разчитат на най-близките си. Не е изключено някои да стартират значими каузи, в които да включат хора от обкръжението си, на които разчитат.

По-тежък ще е месецът за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец. Те ще бъдат раздирани от конфликти и няма да им върви в комуникацията във връзката. Астролозите съветват да се въоръжат с търпение, за да избегнат излишно напрежение.

Благоприятно време за инвестиции се очертава за представителите на зодиите Водолей, Везни и Близнаци. Ако бъдат по-концентрирани в целите си, ги очакват финансови постъпления.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари