Какво ни дразни по време на Коледните празници?

0
Коледните празници са най-чаканият момент от годината.
Коледните празници са най-чаканият момент от годината.

Коледните празници са най-чаканият момент от годината. Тогава всички сякаш стават по-добри, прекарват повече време вкъщи със семейството и се радват на много подаръци. Всъщност, Коледните празници са едно очарователно време, прекарано с любимите хора и носят много положителни емоции. Но всяка монета има две страни, затова няма как да отречем, че този период от годината има и много негативи. Кои са най-досадните неща по празниците?
 
Рекламите по телевизията. Сякаш по това време на годината, рекламите по телевизията нарастват няколко пъти. Една и съща реклама се повтаря на всеки час по няколко пъти, а коледните версии почти винаги са неуспешни. Рекламите винаги са дразнещи, но сякаш по Коледа стават още по-досадни и нетърпими.
 
Повтарящите се коледни филми. Чудесно е да изгледаме един филм с цялото семейство. Но е досадно, когато от години въртят едни и същи коледни филми, които знаем наизуст. Понякога телевизията сякаш не предлага никакви други варианти.

Едни и същи коледни песни. Това е факт, сякаш има точно три или четири коледни песни и всички знаят само тях. Навсякъде ги чуваме, в мола, в хипермаркета, по радиото, в рекламите, пеещите коледни украси.
 
Ужасният студ. Разбира се, той не е само по Коледа, най-често е цяла зима, но е факт, че по празниците хората пътуват повече, имат време за излизане и обикалят за подаръци. Ако през един обикновен декемврийски ден можеш да се успиш за училище и да не излизаш цял ден, няма как да откажеш да отидеш на гости, защото не ти се излиза в студа. А обикалянето за коледни подаръци се превръща в кошмар, когато температурите паднат под нулата.
 
Твърде много шум. Има голям чар в това да се видиш с роднините. Но в един момент се струпват толкова именни дни и празници, че сякаш всеки ден си на гости или имаш гости. Така се оказва, че се събира цялата рода и се отделят поне ден-два за огромни трапези с почти непознати братовчеди. Това може да бъде наистина досадно и изтощително.
 
Огромните опашки в търговските центрове. Всички купуват подаръци и сякаш никой не се сеща на време. Всеки тича в последния момент, за да набави всичко необходимо. Така в големите магазини сякаш се е събрал целия град. Опашки, чакане и изнервени касиерки.
 
Неподходящите подаръци. Понякога получаваме подаръци и от хора, които не ни познават добре. Така се оказва, че получаваме нещо, което изобщо не може да ни служи или не ни харесва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари