Какво каза крал Чарлз III в първото си обръщение към нацията?

0
"Тя направи множество жертви в името на дълга", подчерта Чарлз
"Тя направи множество жертви в името на дълга", подчерта Чарлз

Говоря Ви с чувство на огромна мъка, каза новият британски монарх 

Крал Чарлз III с обръщение към нацията. Това става само ден след кончината на майка му кралица Елизабет Втора.Най-дълго управлявалият монарх в британската история почина на 96-годишна възраст в шотландския замък "Балморал".

"Говоря Ви с чувство на огромна мъка. През целия си живот Нейно величество кралицата, моята майка, беше вдъхновение за мен и моето семейство. Кралица Елизабет живя живот, изпълнен с доброта и ще липсва изключително много на всички ни", подчерта Чарлз Трети в предварително записано обръщение към нацията, предаде NOVA.

"Тя направи множество жертви в името на дълга", подчерта Чарлз. „Нейната посветеност и отдаденост като суверен бяха непоколебими през времена на турбуленции и прогрес, по време на радост и тъга”.

Въпреки че официалната коронация на Чарлз може да е даже чак следващата година, той вече е крал и управлява като такъв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    SaaJhl
    Не ни пука какво е при тумора англия! Туморът на планетата англия желае лгбт извращенията да се разпространят, съдейки исторически по себе си - както сте го описали! При тумора сащ дори са още по-напред в извращенията - те вече са приели зоофилията като най-голямата и най-нова американска ценност! Затова на никой християнин не трябва да му пука за агресорите сащ и англия - това са туморите на тази планета, избивали са стотици хиляди живота! Агресорът сащ пък е единствената страна на тази планета, хвърлила не една, а ДВЕ АТОМНИ бомби над друга държава!
  • 3
    1
    colibri
    Мисля, господин Чарлз може да е обичал майка си, но му се е наложило да чака прекалено много като време,за да вземе нейния пост. Не знаем мисленето на кралицата-консорт, г-жа Камила Боулс. Има една сентенция, която много ми харесва-"Всекиму, заслуженото".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари