Какво е Коледа без Джорджано?

0
Джорджано - Коледа
Джорджано - Коледа

Песента "Коледа" отново хит в интернет

Какво биха били наближаващите зимни празници без песента на Джорджано "Коледа" - култовото изпълнение на момчето от Стара Загора отново е истински хит в интернет!

Макар и миналогодишна, песничката и видеото към нея са актуални и днес в социалната мрежа Фейсбук. Като една истинска звезда Джорджи не бълва хит след хит - прави го рядко, но качествено.

"Коледа е сега, за всички по света, всички се събираме и празнуваме! Малки и големи, радвайте се сега, че ще дойде при нас Дядо Коледа", са част от лириките в емблематичната песен, която по-скоро е изговорена, отколкото изпята.

Напоследък колоритният Мирослав Стоянов, както е истинското име на Джорджано, съвсем се е покрил от света. Негови верни фенове са силно притеснени, че напоследък Джорджи отсъства от живия живот.

Нещо повече - почитателите на старозагореца са изумени защо преди празниците тази година той пропусна да пусне нов хит, посветен на Коледа или Нова година и защо категорично е отказал да запише ново зимно парче на фона на тихо сипещ се сняг и шум от звънчета.

Не са ясни причините за творческата му пауза, нито къде се корени проблемът на депресията.

"България Днес" се опита да се свърже с певеца, но той цял ден не вдигаше мобилния си телефон, както и не отговори на изпратените му съобщения.

"Човече, жив ли си, защо си потиснат и депресиран, какво става с теб? След „ВИП брадър“ никакъв те няма, добре ли си?", притеснено пита негов фен в интернет. Отговор от Джорджи няма, поне засега.

Според някогашни съученици на Джорджано в Стара Загора той е меланхоличен типаж и често попада в дупки на летаргия и тъга.
"Нищо чудно да е несподелено влюбен и точно заради това да се е скрил от човечеството. Дано бързо се съвземе и отново поднови кариерата си", пишат негови привърженици къде на майтап, къде на сериозно в нета.

 

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари