Какво да не подарявате на половинката си за Коледа

0
Ако имате гадже отскоро и искате да му подарите нещо, което наистина ще го зарадва, ето какво да не купувате
Ако имате гадже отскоро и искате да му подарите нещо, което наистина ще го зарадва, ето какво да не купувате

Наближават най-светлите празници, за които цялото семейство се събира на едно място. Обикновено на Коледа най-близките си подаряват подаръци, сядат около трапезата и се забавляват заедно. Но за някои последните работни дни преди нея са същинско изпитание. Тогава освен изостаналите задачи в офиса, се налага да пазаруват за половинката, родителите, племенниците, приятелите и колегите, което не е лесна задача.

Има двойки, при които с течение на времето мъжът и жената не се изненадват, но се разбират да си купят нещо практично, което да ползват. При сравнително новите връзки обаче нещата не стоят по този начин. Всеки очаква с трепет какво ще му подари любимият/любимата. Особено жените са много чувствителни на тази тема. Под въздействието на приятелки, те очакват да получат предложение за брак, сребърната верижка, която са си харесали или лъскавата кола, която не могат да си позволят. В повечето случаи мъжете въобще не са наясно с предпочитанията им.

Ако имате гадже отскоро и искате да му подарите нещо, което наистина ще го зарадва, ето какво да не купувате:

Чорапи

Я, стига, наистина ли бяхте решили, че ще купите чифт чорапи в свежи цветове, които да комбинирате с нещо друго?! Това е доста тривиален подарък и категорично не е подходящ за двойка, която е още прясна. В момента има много фирми, които продават най-различни закачливи чорапи, но те стават по-скоро за имен ден – например с риби или конкретен надпис за Никулден, но не и за Коледа. Освен това каквито и чорапи да вземете, те не са кой знае колко скъпи и ще се изложите. Освен това по-скоро майка би дала на сина си чорапи, отколкото момиче/момче на половинката си.

Пръстен

Голям процент от жените обожават бижута, но не си мислете, че вашето гадже ще се зарадва, ако ѝ подарите пръстен, но не ѝ предложите брак. Това бижу е прекалено ангажиращо и се подарява за годеж или след като двамата вече са женени. Ако сте отскоро с гаджето, рискувате да го подведете, ако сте избрали пръстен, но не искате нещо по-сериозно.

Билети за събитие

Може би вие сте почитател на някоя рок група и сте успели да се доберете до последните билети, но дали концертът ще се хареса на другия? Това е по-скоро подарък за вас, отколкото за половинката ви. Ако не сте сигурни дали гаджето ще се зарадва да отиде на концерт, кино, театър или друго мероприятие, не бързайте да купувате билети. В този случай по-скоро се опитайте да разберете какво харесва, иначе рискувате да се почувства зле или да скучае.

Неподходящи дрехи

Ако все още не познавате стила на половинката, не се втурвайте да купувате дрехи. Бельото пък е още по-неподходящ вариант. Има много мъже и жени, които ще се разсърдят, дори ще си помислят, че искате да промените начина им на обличане, ако получат нещо, което не им харесва. Коледа не е времето, в което да купувате дрехи. По-скоро когато излизате заедно и другият си хареса нещо, тогава направете спонтанен жест и го изненадайте, като му го купите на момента.

Плюшена играчка

Има хора, които все още пазят детското в себе си и продължават да купуват плюшени играчки, но подобен подарък може да се възприема като признак за незрялост. Особено за мъж, плюшено мече, например, не е най-добрият вариант.

Сърчица и други романтични глупости

Да, за Свети Валентин може, но не и за Коледа. Романтичните подаръци може да ги правите по всяко друго време на годината, когато пожелаете. По-добре се информирайте добре какво харесва другият или се опитайте да направите нещо сами. Това ще се хареса много повече на гаджето, отколкото безполезна играчка, която само ще събира прах или ще бъде прибрана в някой шкаф.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари