10 идеи за коледни подаръци за жена

0
Ако искате наистина да зарадвате и изненадате своя близка/роднина/любима, заложете на някои от тези идеи
Ако искате наистина да зарадвате и изненадате своя близка/роднина/любима, заложете на някои от тези идеи

Избирането на коледен подарък за жена звучи като лесна задача, защото по неписано правило жените никога нямат какво да облекат, гримовете все не стигат, а бижутата просто не са достатъчно.

Въпреки това тези подаръци са доста очаквани и твърде обикновени.

Ако искате наистина да зарадвате и изненадате своя близка/роднина/любима, заложете на някои от тези 10 оригинални идеи за коледни подаръци:

№1 Адвент календар

През последните години адвент календарите се превърнаха в съвременна версия на коледните календари, пълни с шоколад, но за пораснали момичета. Идеята е всеки ден от месец декември да се отваря по една кутийка, съдържаща козметика в умален вид – червило, руж, лак за нокти и т.н. Ако ви е известна и любимата козметична марка на жената, на която подарявате, ще уцелите десетката. Такъв подарък е най-добре да се подари още в началото на месеца, но дори и след Коледа ще влезе много бързо в употреба.

№2 Ваучер за СПА/разкрасителни процедури

Независимо дали ще се спрете на едночасов масаж с шоколад или пакет процедури за маска на лице, всяка дама ще се зарадва на малко време, в което да се поглези и отърси от натрупания стрес. Изборът на процедури за подмладяване може да не се приеме добре от всяка жена, особено от по-възрастната, затова бъдете внимателни.

№3 Урок по езда/готварство/рисуване

Една страхотна идея да подарите преживяване, а не вещ. Напоследък са много актуални часовете по рисуване, допълнени с чаша вино, но курсовете по конна езда, готварство, а защо не и по танци, винаги са забавен начин, с който ще донесете много усмивки и настроение на всяка жена.

№4 Фотоапарат за моментни снимки

Особено подходящ подарък за жените, които обичат да се снимат постоянно или за тези, които често снимат природни забележителности. С такъв апарат снимките излизат на момента, което е супер, особено за почивка в чужбина или за важен повод/празник.

№5 Предплатен годишен абонамент за списание

За жените, които редовно четат женски/научни списания, предплащането на годишен абонамент, е идеаленият подарък. В края на годината обикновено издателствата пускат празнични намаления и абонаментите не са толкова скъпи.

№6 Мултикукър

Коя жена не мечтае да готви вкусно, бързо и лесно? С мултикукъра кулинарните преживявания се превръщат в детска игра, която спестява много време и нерви. Имайте предвид, че този уред изисква известна инвестиция, но определено се изплаща във времето.

№7 Луксозен комплект козметика за вана

След дълъг и напрегнат ден, най-отпускащо действа взимането на вана, пълна с много пяна и страхотни аромати. Заложете на готов луксозен комплект козметика за вана (соли, пяна, бластър, душ-гел и т.н) или сами изберете продукти, които да сложите в красива кошница с панделка и пожелание за празниците.

№8 Красива стойка за бижута

Кутийките за съхранение на бижута са леко демоде, но стойките под формата на животни, балерини и други, са много подходящи за жените, които разполагат с много бижута и искат да ги виждат пред очите си постоянно. Ако този подарък ви се струва недостатъчен, винаги може да включите и няколко обеци/гривни/колиета към него, с които ще допълните вече съществуващата колекция бижута.

№9 Сет за гел лак в домашни условия

За дамите, които искат винаги да имат безупречен маникюр, но не разполагат с време за посещение на козметичния салон, такъв сет с лампа за печене на гел лак и няколко основни цвята лак, би бил перфектният коледен подарък. С него бързо и лесно, и то в домашни условия, всяка жена ще поддържа маникюра си на ниво.

№10 „Ледени“ чаши за вино

Всяка любителка на вино ще се зарадва на чаша, която винаги да изстудява напитката й. Ледената чаша се съхранява във фризера и само за няколко минути превръща топлото вино в студено и разхлаждащо питие. Бутилка вино към чашата само би обогатила подаръка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари