Какъв тип са мъжете, които харесват големите гърди

0
Ето едно интересно изследване, което издава много за личността на представителите на силния пол, взимайки под внимание по какъв бюст си падат
Ето едно интересно изследване, което издава много за личността на представителите на силния пол, взимайки под внимание по какъв бюст си падат

Женският бюст може да издаде различни неща за своята притежателка – възраст, фигура, здравословен статус, плодовитост. Безспорно гърдите са едно от „оръжията” на представителките на нежния пол, с които привличат мъжкото внимание. И мъжете никога не остават безразлични към тях!

Някои си падат по-големи гърди, други предпочитат да ги обхващат в шепи. Ето едно интересно изследване, което издава много за личността на представителите на силния пол, взимайки под внимание по какъв бюст си падат.

Гладните мъже харесват по-големи гърди

Подсъзнателно женските гърди са свързвани с „източник на храна”. Техните по-големи форми сигнализират, че притежателката им има по-големи мастни запаси. По тази причина, когато мъжете са гладни, те се заглеждат по дами с по-пищен бюст, се твърди в британско изследване, публикувано през 2008 г. в сп. Journal of Socio-Economics.

Сексистите също си падат по по-големи гърди

Изследване, публикувано през 2013 в сп. Archives of Sexual Behavior разкрива, че представителите на силния пол, които разглеждат жените само като обекти (сексуални), логично са привлечени от такива, които притежават по-пищни форми от кръста нагоре. В проучването са участвали над 300 мъже, на които са показвани женски тела в 3D модели и е трябвало да споделят, кои намират за по-секси. Погледът на над 70 % се е спрял на тези модели, които имат завидни гърди.

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари