Ако ги предпочитате големи, вероятно не сте много богати

0
9 изненадващи факта за гърдите
9 изненадващи факта за гърдите

Както и да ги наричате, дамските гърди са нещо специално, както за тези, които ги имат, така и за тези, които ги нямат, пише IFL Science, цитирано от obekti.bg.

Тя е част от вторичните полови белези при женските индивиди, които търпят промени в периода на пубертета. Но има много други интересни факти за тях, които малцина знаят. Ще се убедите сами.

Някои жени могат да получат оргазъм чрез стимулация на гърдите

Обширно проучване на сексолози установява, че жените могат да постигнат оргазъм само при стимулиране на гърдите. Това твърдят Дориан Солот и Маршал Милър в тяхната книга I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide; според тях подобен феномен се наблюдава при 1 процент от дамите.

Гърдите не са съвсем еднакви

Всеки има асиметрични характеристики - едната ръка е малко по-дълга или пък едното стъпало е по-широко. Гърдите не са изключение и проучване показва, че по принцип дясната гърда е по-голяма от лявата.

Гърдите могат да тежат колкото три тухли

Представете си, че всеки ден трябва да носите с вас три тухли, след което да спите с тях върху вас. Средният сутиен поддържа гърди с тегло между 0.2 кг. и 9 кг., което е горе-долу теглото на три тухли.

Ако ги предпочитате големи, вероятно не сте много богати

Проучване от 2013 г. открива интересна зависимост - мъжете, които "нямат достатъчно материални средства" или не са с добър социално-икономическо произход, предпочитат жени с големи гърди. Или с други думи, колкото по-беден е мъжът, толкова по-големи ги обича.

Всеки гледа втренчено в гърдите ви. Всеки

Оказва се, че както мъжете, така и жените имат навика да се вглеждат в дамските гърди вместо в лицето. Разликата е, че представителите на силния пол го правят по-често и за по-дълго.

Какво казва зърното?

Съществуват различни типове зърна, които медицината определя като плоски, пухкави, обърнати и т.н. И точно както самите гърди, зърната невинаги са симетрични.

Третото зърно

Да имаш трето зърно по тялото е феномен, който се нарича полителия. Около три процента от хората имат такова, като в Съединените щати такива са около 200 000 души.

Пушенето и бременността карат гърдите да увисват

В кожата ни се намира важен протеин на име еластин, който придава еластичния характер на кожата. Ако пушите много, ще го увредите и това ще доведе до увисване на гърдите. Всяка бременност след първата има същия ефект.

Гърдите се изучават в университет

В Политехническия университет на Хонконг съществува цял факултет, посветен на гърдите и сутиените. Той е създаден от текстилната компания Top Form.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари