Какъв човек трябва да си - да виждаш, че държавата се разпада пред очите ти, а да твърдиш обратното?

8
Тези хора мразят българската нация, презират я!
Тези хора мразят българската нация, презират я! Снимка: Фейсбук

Тези хора мразят българската нация, презират я!

"Какъв човек трябва да си, за да виждаш, че държавата и нацията ти се разпадат пред очите, а да твърдиш обратното? Наистина не мога да си го обясня. Гледам хора образовани, що годе културни, естети дори, а от устата им излизат само змии. И защо? В името на какво? Нима техните бащи, майки, деца и внуци не се разпадат и не ги убива тази проклета държавна машина? Нима те самите не са жертва на това очевидно зло, което се е впило в националната ни плът? Проблемът според мен е, че тези хора мразят българската нация, презират я! Не искат да си помислят дори, че са родени от нея. Срамуват се от майките и бащите си по някакъв начин. Толкова е обидно!

Времето ще си каже думата и ще изчисти затлачените води на историята. Вероятно ще заличи и много изгубени в превода души, но не всичко може да се обясни чрез световната политиката и прочее. Има и много други стойности в това трудно уравнение наречено живот.

Куршумът е най-лесната му част! След него, червей."

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ...
    На първо място трябва да си Гербаджия, на второ продължаващ променител и не на последно място демократичен българин подправен с американски нео либерален патриотизъм.
  • 12
    2
    Внос-износ ...
    Внесохме си футболисти от чужбина - футболът се пооправи. Да си внесем и депутати от чужбина - дано пък се пооправи държавата ни.
  • 11
    1
    мн
    за съжаление е тъка и по лошото е че всичките партии са такива немислят за хората а за тях си!господа вижте една Румъния бяха по зле от нас сега са години напред и 4 по голяма от България,значи там може тук не защо сте 240 идиота а не 30? за нищо нестават о да вероятно 30 депутата внесени от други страни както нашите отиват в европарламента ще вършат работа и ще ни е в пъти по евтино!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари