Как започна изборният ден в Русе?

1
Първоначалните наблюдения са, че хората предпочитат да гласуват с машина
Първоначалните наблюдения са, че хората предпочитат да гласуват с машина Видео: Русе Медиа

Първоначалните наблюдения са, че хората предпочитат да гласуват с машина

Изборният ден в Русе започна, като още в 6:45 часа членовете на секционните избирателни комисии влязоха в секциите си. Началото на гласуването се забави заради машините, тъй като пускането им трябваше да стане в 7:00 часа, когато официално започва изборния ден, предава Русе Медиа.

Въпреки че са минали обучение, членовете на някои от комисиите се притесняваха да не сбъркат нещо и предпочитаха да изчакат системният администратор да помогне за правилното пускане на устройствата във всички стъпки.

Машините нямаха проблеми и първите избиратели гласуваха минути след 7:00 часа. Първоначалните наблюдения са, че хората предпочитат да гласуват с машина, а не с хартиена бюлетина.

В община Русе ще се проведат четири балотажа – един за кмет на общината и три за кметове на селата Долно Абланово, Хотанца и Червена вода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари