Как Слави издържа на концерта в петък?

0
Слави Трифонов е бил в тежко състояние по време на концерта на стадион „Васил Левски” в петък вечер
Слави Трифонов е бил в тежко състояние по време на концерта на стадион „Васил Левски” в петък вечер

Слави Трифонов е бил в тежко състояние по време на концерта на стадион „Васил Левски” в петък вечер, когато пя часове наред под дъжда пред повече от 60 хиляди души, научи „Ретро”.

Водещият бил инжектиран с куп медикаменти, за да издържи на болките в крака, които били жестоки, разкриват от екипа му.  Дългия видимо и за публиката едва се държеше на краката си и изкара почти целия концерт, седнал на стол на сцената, пише ПИК.

Слави от години има проблеми с крака, който счупи преди участие в Стара Загора. Шоуменът се препъна в банята в хотела си и спешно бе вкаран в операционната. Оттогава редовно има силни болки, особено при смяна на температурите.

Със застудяването на времето точно преди концерта болките му отново се изострили и се чувствал много зле физически и въпреки масата пари, които хвърли по рехабилитации в последните години. Това била и причината да не води шоуто миналата седмица.

Трифонов веднага потърсил специалисти по спортна медицина, които да успеят скоростно да го изправят на крака. „Представете си, че съм най-важния централен нападател в мача и въпреки контузията трябва да остана в игра. Важното е да изкарам тези три часа”, заявил Слави на лекарите, които с помощта на куп спортни инжекции в крайна сметка го съвзели. Дългия бил надупчен с бързодействащ допинг, обезболяващо дипрофос, декадерабулин и лидокаин, които облекчили болките му.

В последните години на водещия на вечерното предаване на Би Ти Ви никак не му върви. Първо, дълго време отсъства от екран заради болест, която засегна очите му, а след това се наложи да оперира счупен крак. Дори и днес, няколко години след последните неприятности на Трифонов, той още не може да се похвали с крепко здраве. Тежките репетиции и натоварена програма с двата му големи концерта тази година, допълнително го изтощили.

„Видяхме, че нещо закъсва още преди две седмици. Шефът се движеше неуверено, то и на концерта си пролича, че едва се държи на крака, колкото и да стискаше зъби. Наложи се Гъмзата да го придържа, за да може да стане от стола и да стои прав. Откакто си счупи крака, буквално се страхува да ходи, а сега заради мократа сцена беше още по-притеснен”, обясняват хората на Трифонов.

Дългия се тревожел много не само за своето здраве, но и за това на малките си изпълнители Крисия, Хасан и Ибрахим. Специално за тях била отделена добре затоплена съблекалня, където да сменят веднага мокрите си дрехи след изпълненията на сцената. Че децата трепереха от студ видя и публиката и по чудо изпълненията им минаха без грешка. Крисия не се даде на неспирния проливен дъжд и пя като истински професионалист до края на концерта. Над 60 хил. души пък я приеха повече от топло и не спряха да аплодират невръстното дете-чудо, което е истински феномен в родната музика. Накрая тя се развълнува, също както Годжи и целия „Ку-ку бенд” и се просълзи. Доста рев на сцената удари и самият Слави Трифонов, който не можеше да повярва, че след толкова години продължава да бъде фактор и да има толкова силна фенска маса.

„Ако има нещо, за което да кажа, че си струва да живея – ето това е то – моментът, в който виждам, че сте тук и че сме заедно! Моментът, в който всичко мое, всичко, което имам в сърцето си, става ваше. Това е моят свят – тази музика, тези песни, тези емоции, тези хора. Тази вечер съм тук, за да ви дам всичко – до последната нота, до последната дума!”, призна Дългия на публиката си.

Загуби половин милион от срива в интернет

Cлaви Tpифoнoв e бесен заради oгpoмния cĸaндaл, ĸoйтo paзгнeви xиляди нeгoви пoчитaтeли cлeд cpивa нa caйтa, ĸoйтo oбeщaвaшe 100% живa вpъзĸa и oнлaйн излъчвaнe нa цeлия ĸoнцepт нa cтaдиoн „Bacил Лeвcĸи“. Дългия се ядосвал не само заради резила, но и заради загубените близо половин милион лева. Той е щял да вземе към 460 хил. лв. от над 90 хиляди желаещи да платят по 5 лв., за да гледат на компютъра си него и екипа му на живо от стадиона.

Cлaви Tpифoнoв paзбpaл зa дpaмaтa cъc cъpвъpитe веднага след края на концерта и пoлyдял. Toй нe мoжe дa cи oбяcни oтĸъдe идвa тaзи чyдoвищнa oмpaзa нa xeйтъpитe, a cлyxoвeтe, чe тoй и eĸипa мy ca нaбyтaли бългapитe и ca им взeли пapитe, гo нaĸapaли дa pyxнe. „Cлaви e ĸaтeгopичeн, чe вcичĸи xopa щe cи пoлyчaт дaдeнитe 5 лeвa дo пocлeдния чoвeĸ и пocлeднaтa cтoтинĸa. Paзпopeдил ce e дa ce нaпpaви пълнa пpoвepĸa пo cлyчaя c aтaĸaтa ĸъм фиpмa „Eвoлинĸ“ и гapaнтиpa, чe в ĸpaйнa cмeтĸa ниĸoй нямa дa ocтaнe нeдoвoлeн и дa ce cчитa зa измaмeн”, обясняват подчинените му.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари