Слави прави трети концерт в “Арена Армеец”

0
Третият спектакъл “Има такъв народ” ще бъде на 18 юни
Третият спектакъл “Има такъв народ” ще бъде на 18 юни

Слави Трифонов ще направи и трети концерт в зала “Арена Армеец”, след като билетите за първите два бяха продадени рекордно бързо.

Третият спектакъл “Има такъв народ” ще бъде на 18 юни, неделя, от 20 ч, обяви Евгени Димитров-Маестрото в “Шоуто на Слави” в понеделник вечерта. Билетите за него бяха пуснати в продажба във вторник в 10 ч и до редакционното приключване на броя все още можеше да се купят.

В края на април бяха обявени първите две дати за концерт-спектакъла “Има такъв народ”. За първия концерт на 16 юни билетите бяха пуснати за продажба в 10 ч сутринта и в 10,25 ч вече бяха привършили. За втория концерт на 17 юни всички места бяха изкупени рекордно бързо - за 9 мин. Заради големия интерес към събитието екипът на Слави Трифонов е решил да направи трети поред концерт.

Освен тв водещия и “Ку-ку бенд” на сцената ще излязат също ансамбълът по художествена гимнастика, ансамбъл “Филип Кутев”, Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим Игнатови, “Гъмзата брас шоу”, хорова формация “Фортисимо” и други танцови състави.

Билетите се разпространяват в интернет. Цените започват от 25 лв. и достигат до 100 лв. с включен паркинг към билета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари