Как ще реагират симпатизантите на ПП, ако се окаже, че Кирил Петков е ходил при Борисов в Банкя?

1
За какво са си говорили и какво е искал Петков от Борисов, при една такава евентуална среща, ако е продължила над 3 часа?
За какво са си говорили и какво е искал Петков от Борисов, при една такава евентуална среща, ако е продължила над 3 часа?

Очаквано: Борисов бе единодушно преизбран за председател на ГЕРБ. На Националното събрание на партията му заяви, че повече няма да подкрепя "Продължаваме промяната", че в редиците му са против коалиция с формацията на Кирил Петков в рамките на този парламент, както и че ГЕРБ поема курс към подготовка за предсрочни избори.

Аз пък поставям важен въпрос и ми е много интересно - как ще реагират симпатизантите на Кирил Петков и "Продължаваме промяната", ако се окаже, че Петков е ходил при Борисов в Банкя? И още: за какво са си говорили и какво е искал Петков от Борисов, при една такава евентуална среща, ако е продължила над 3 часа?

За мен отговорите са известни, но това не ми пречи да задавам въпроси ала "думам ти дъще, сещай се снахо".

Стоян Тончев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Do 2
    Ще кажем да се махат и двамата и без това стана пределно ясно, че са в сговор, а реакциите на президента и на екс военния министър са недвусмислено потвърждение.
  • 3
    2
    русенец
    Реакцията е само една - че това е една постъпка на отговорен европейски политик. Политик, който иска да покаже, че когато на по-малко от хиляда км. от нас се води война е нормално всички българи да бъдем ЗАЕДНО. Стига някой да знае значението на думата заедно. Че когато падат бомби и снаряди само на няколко километра от границите на държави, членки на НАТО и нормално да бъдем ЗАЕДНО. Когато има реална опасност от галопираща инфлация е нормално да бъдем ЗАЕДНО. Какво е чудното във факта, че политическите лидери на първата и втората политическа сила са се срещнали. Без да влизам в спорове относно качествата на единия или другия, когато ние българите гласувахме, много добре знаехме, че Кирил Петков и лидер н ПП - и гласувахме за Продължаваме промяната. Също така знаехме, че Бойко Борисов е лидер на ГЕРБ - и гласувахме за ГЕРБ. Това избрахме - ние, българите. Сега се води война. Не в Азия или Африка. Тук, в Европа. Съвсем близо до нас. Нормално е. С кого да се срещне българският премиер, ако не с предходния премиер. Лидерът на първата с лидера на втората политическа сила. Или искате да се срещне с хората на Корнелия Нинова, с Христо Бойкикев и генерала, с Косьо Копейкин или с Майчето Манолова. Че те всички заедно едвам правят процентите гласове на ГЕРБ. Интересно - дали в Германия ще се постави така интригантски въпроса ако Олаф Шулц се срещне с Ангела Меркел. Когато има война, когато има галопираща инфлация, когато има опасност от жестока и неконтролируема спекула е нормално всички българи да застанем рамо до рамо. Не сме токлова много българите, за да се делим. Затова трябва да бъдем единни. А и нека вдигнем поглед малко нагоре и да прочетем какво пише на сградата на Народното събрание - "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА". Това е националния интерес в момента. А авторът на този материал, който според мен целта му е да постигне нова ескалация на истерията сигурен ли е, в своето семейство, в своите приятели. Дали жена му няма приятел или познат от другата политическа партия. Че дъщеря му, синът му, брат му, майка му, баща му нямат познати от всички други политически партии. Българи - стига на омразата. Този филм два пъти го гледахме. През 1991 година и след Виденовата зима. Не само, че го гледахме, ама и участвахме в него. Но като статисти, там някъде в миманса. Ние докато крещяхме, "кой не скача е червен", някой хора ограбиха България и станаха милионери. А ние бяхме статисти. Същото се повтори и края на 90-те години. Пак докато правехме опит да разрушим сградата на Парламента, другаря Костов, преподавател по политикономия на социализма разпродаде България. За жълти стотинки. И ние пак бяхме статисти. Ще позволим ли за трети път да ограбят страната ни и интригантите да ни вкарат в сферата на истеричната омраза един към друг. Браво на Кирил Петков, че е посетил Бойко Борисов. Браво на Бойко Борисов, че е посрещнал Кирил Петков. И двамата показаха, че са национално отговорни
  • 5
    1
    Мисля
    Че си герберастки интригант!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари