Как се разпознава мъжа-задник

0
Мъжът-задник има лице. Поне в началото
Мъжът-задник има лице. Поне в началото

Мъжът-задник има лице. Поне в началото. Затова е трудно да разпознаете задника в иначе романтичния и прекрасен пич, в когото сте на път да се влюбите. И все пак те си приличат, репертоарът им на сваляне е умерен и ограничен и именно това ги издава. Как да ги разпознаем?

Съвременният мъж-задник е извисил разговора във фейсбук до изкуство. Ако ви заговаря, той няма да ви напише простоватото „zdr, mn si slatka“. Не, той ще изсипе цял кош от думи върху вас. Ще ви похвали колко сте умна: „За първи път срещам жена, която да мисли като мен!“ Когато свалите леко гарда, ще премине в настъпление: „Не мога да се откъсна от теб, не ми стигаш. Чувствам се истински и мога да бъда себе си!“, пише BIG5.

Докато си говорите, няма и как да подозирате, че в този момент мъжът-задник е отворил още няколко „прозореца“ в чата и копи – пейства същото това изречение на още няколко потенциални жертви. Да, това е едно от отличителните качества на мъжа-задник – той винаги обича да има по няколко жени в запас. Не че му трябват, но просто така, да му се намират.

Много от мъжете-задници пишат стихове. До степен на графомания. Никога не използват конкретни имена, така че всяка една от жените да си мисли, че изваяната, мерена реч е точно за тях. В стиховете си често използват фрази от типа на:

„Единствена си, имаш си и име -

ти цялата си моята жена.“

Или пък:

„Как искам те! Как искам те сега!“

След кратка, но гореща и интензивна свалка в интернет, задникът преминава към втората част на плана – срещата на живо. И тук той си има своите похвати. Оставя изборът на жената, така че тя да се чувства максимално сигурна, без да знае, че е паднала в капана.

Първата среща с мъжа -задник минава като в юношеските години. Държане за ръце, плахи целувки, "обичам те" и разговори за това как се е влюбил във вас още в първия момент, когато сте се видели. За да е още по-убедителен мъжът-задник може и да заплаче, а когато го попитате защо, той простичко ще отрони – ами така, много ми е хубаво, от години не съм плакал, прости!

Точно след първата среща Мъжът вече е започнал да се трансформира в задник, без дори и да подозирате. Настъпва мълчание в ефира. Всичко е добре измислено – в този период жертвата вече се чувства несигурна, превърта разговорите назад и се чуди дали не е сбъркала нещо. Докарана до крайна нервност, жената, влюбена в мъжа-задник, най-после е прозряла, че той е едно просто седалище и решава да го блокира във фейсбук. После започва да съжалява и си прави фалшив профил, за да види дали не е постнал някой нов изгарящ стих, посветен на нея.

О, да, той е написал:

„Душата ми е капка студ

и пука и трепери в мрака!“

И това вече съвсем сломява защитата й. Отблокира го във  фейсбук. После пак го блокира. После пак го отблокира и накрая прави плах опит да го потърси. Той отговаря, но е сърдит и се интересува защо го е блокирала. В този момент един такъв мъж-задник може да ви разиграе цяла плеяда от номера. До степен да не знаете къде сте – горе, на черешата, или долу – в краката му. На него вече му е все едно.

Мъжът-задник може да го вдигне и от „тухла четворка“. Той просто е всеяден. Затова и не се учудвайте, ако го поканите на гости при най-добрата си приятелка, за да я запознаете с него и накрая двамата се озоват в леглото. Но не, това няма да е краят. На другия ден мъжът-задник решава да се появи за последен тур на овации и изпраща съобщение във фейсбук:

„Тежка е царската корона!“

Дори и да отговорите с едно „?“, той пак ще се включи: „Благодаря ти за вечерта, прекарах си страхотно!“

И така до безкрай...

Автор: Мира Смирноф

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари