Как се привличат студенти: с томбола за кола, лаптоп или екскурзия до Париж

0

Учи и спечели: червено френско бижу (автомобил "Пежо"), стипендии, лаптопи, таблети, почивки в български курорт, екскурзия за двама в Париж, Лондон, Рим!

С този призив частното Висше училище по агробизнес и развитие на регионите (до 2011 г. - Висше училище „Земеделски колеж”) привлича студенти в разгара на настоящата кандидатстудентска кампания.

Освен в сайта на ВУАРР, обещанието за томболата е поместено и на първа страница в справочника за кандидат-студенти за 2018 г.

"Оформя се традицията (миналата година също се разиграваше кола на томбола - бел. ред.)всички първокурсници да участват в разпределянето на награди чрез жребий между които екскурзии в Париж и Рим, стипендии, лаптопи, таблети, почивки в курорти - пише в обръщението си към потенциалните си студенти ректорът акад. проф. Димитър Димитров. - Жребият се тегли по време на Студентския празник – 8-ми декември."

Висшето училище - акредитирано от Националната агенция по оценяване и акредитация към Министерския съвет - предлага 8 бакалавърски специалности - от "Управление на агробизнеса" до "Финанси" и "Счетоводство". Приемният изпит е тест по агробизнес култура за 7 от специалностите и тест по информатика за осмата ("Управление на информационните системи").

То има и магистърски, даже и докторски програми, а кандидат-магистрите могат да запишат от "Стопанско управление" (например със специализация "Национална сигурност") през "Артмениджмънт" до "Здравен мениджмънт".

ВУАРР имат право да приемат общо 1790 студенти тази година в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение, съгласно решение на Министерския съвет от 21 май 2018 г. Със семестриалната си такса от 590 лева висшето училище се очаква да получи над 2 млн. лева само от студентските такси. За да привлича още и още студенти, то предлага отстъпки от таксата при записване на втора бакалавърска или магистърска програма, както и при записване на втори член от семейството.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари