Как Кобилкина натрупа 2 милиона?

0
Най-голямата глупост, която една жена може да направи, е да се еманципира
Най-голямата глупост, която една жена може да направи, е да се еманципира

Стотици почитателки на сексоложката Наталия Кобилкина се питат дали именно в нейното легло кротува най-задоволеният мъж на планетата.

Или пък всички теоретични познания на тъмнокосата рускиня са само ловък трик за печелене на много пари? По всичко личи, че тя печели мъжкото внимание първо с репутацията си на секс гуру, а чак след това има възможност да демонстрира истинските си умения в креватните забавления, пише "Уикенд". 

Точно така Кобилкина провокира интереса на Такис Дретакис - гръцки бизнесмен и мениджър на 5-звезден хотел в Банско, който не само е мъжът в нейното леглото, но е и бъдещият баща на първото й дете.
 
С времето Наталия осъзнала, че най-голямата й сила се крие именно в нейното осъзнато влияние върху мъжете. Така започва да предлага стока, за която има изключително търсене. Откакто се сдоби с популярност Кобилкина е натрупала поне 2 милиона от своята сексуално-просветна дейност за някакви си 3-4 години. 
 
Парите не означават успех за една дама, защото трябва да са притеснение и отговорност на мъжете. Най-голямата глупост, която една жена може да направи, е да се еманципира. Глупаво е. Не трябва да си мъж, за да си щастлива. Защо някои дами искат да бъдат равни със силния пол като печелят колкото него и се доказват колкото него?! Не мога да работя за пари, а само мога да следвам душата си. Богатството идва само от онова, в което наистина сме добри", опитва да отклони вниманието от богатството си Наталия. 

Източник: Уикенд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари