Как французите приемат желанието на Ален Делон да сложи край на живота си чрез евтаназия

1
Оказва се, че 50% от населението на Франция не харесват актьора
Оказва се, че 50% от населението на Франция не харесват актьора Видео: NOVA

Актьорът планира да направи това в Швейцария

Една от иконите на европейското кино Ален Делон е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия.

Той е споделя , че съпругата му, която е била с рак на панкреаса, е искала да направи това, но не е имала възможността. Затова той подготвя да сложи край на живота си в Швейцария, където това е позволено, информира NOVA.

Повод за размишления даде и синът на актьора, който в книга разказа за трудното си детство. Изглежда сега в семейството цари мир, тъй като Ален е помолил именно него да бъде човекът, който да съдейства, когато моментът за евтаназия настъпи. Синът му обаче е отказал.

Французите обаче приемат това решение на актьора със смесени чувства. Оказва се, че 50% от населението на Франция не харесват Делон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    русенец
    Преди хиляди години имаше един американски филм "Чий е този живот все пак". Разказваше се за двама млади и влюбени хора, кроящи планове за бъдещето, момичето беше добра балерина, а момчето - обещаващ архитект. Архитектът катастрофира и остана парализиран от шията надолу. Няма да разказвам филма, но в края му архитектът все пак осъди държавата и спечели правото да умре! Съдът постанови да му изключат жизнеподдържащата апаратура. Та, ако Ален Делон е решил, че не иска да остава тук и да приключи с жизнения си път, то ако е с всичкия си, то никой няма право да му пречи !
  • 5
    5
    Anonimen
    Кое му е грозното,човек ът иска да умре достойно.Негов си е изборът. Дано се мъчиш и се молиш да умреш един ден! Тогава ще разбереш,лицемерен ,,набожнико,,.
  • 3
    4
    Lili
    Русенец,ако ти пожелаеш евтаназия 200 на сто ще се радват да присъствуват и да ти дръпнат шалтера,но ти мислиш да живееш вечно,нали?!
  • 3
    3
    grozno
    Какво морално и духовно падение от страна на световно призната звезда като Ален Делон. Много хора по света още го обичат. Дано да се смири и приеме Божията Воля, че му е даден дълъг живот за добро.
  • -6
    2
    До 1
    А Мутрафонова 250%
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари