Как живеят децата на Елена с мисълта, че баща им е убиец?

0
Приятелка на убитата жена е записала убийството ѝ
Приятелка на убитата жена е записала убийството ѝ Видео: NOVA

„Минаха 5 месеца от убийството. Трудно се продължава, но човек няма избор. По-страшното е как ще продължат децата без майка си и с мисълта, че са деца на убиец”, коментира в студиото на „Събуди се” по NOVA Милена Караангелова.

Тя е жената, записала последните минути от живота на приятелката си Елена, убита от  бившия си мъж Венцислав.

Припомняме, че на 18 август 2017 г. тя бе разстреляна посред бял ден в заведение в столичния кв. "Лагера" от съпруга си Венцислав Василев.  

"Той дойде преди да я застреля 15-20 минути по-рано. Извадих телефона, за да го снимам с идеята да пуснем жалба и да предоставим доказателство. Просто пуснах камерата и държах в ръка телефона, даже по едно време бях изключила, че го снимам, а в последствие се оказа, че съм заснела как си вади пистолета", каза приятелката на убитата Елена.

"С многобройните жалби ми стана ясно, че не става. Тя потърси помощ много пъти. 4 са само пуснатите жалби, защото тя вече не виждаше смисъл да пуска повече. Имаше момент, в който се страхувах от него след случилото се, но всичко е чисто психологическо", заяви Милена.

"Никога не ми се е вярвало, че е готов да я убие. Той в съдебната зала каза, че безплатен обяд няма и всеки си плаща. Насилниците обикновено са комплексирани хора. Той не се е разкаял и не съжалява. Поведението му в съда бе нагло и агресивно. Той не изказа съжаление", каза тя.

"Децата им са на 5 и 10 години. Виждам ги все още, но по-рядко. Те живеят с баба си, но сега времето не позволява интензивни срещи. Малката ходи на градина, голямата на училище и английски. Всяка една среща с мен обаче им напомня за майка им. Не, че могат да я забравят и да я сложат в миналото, но с мен спомена за убийството й постоянно изплува. На голямата много й тежи, че баща й е убиец. На малката може би ще й е по-лесно да преодолее всичко, защото още е много малка. Аз лично ходя на психолог. Постоянно сънувам Елена.. преди инцидента, след това картината е много тежка", каза Милена с треперещ глас и добави, че винаги дава интервюта, за да се дава повече гласност и да успее да предотврати нова подобна трагедия.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари